Robotica Preloader

Robotica - HU

Szervezze ki toborzási folyamatait, szabaduljon meg a terhektől!

A Robotica megbízhatóságát nem csupán abból eredezteti, hogy a Tisza Cipő Csoport tagjaként több mint 80 éves vállalati kultúrával rendelkezik, vállalatunk a munkaerő-közvetítés és munkaerő-kölcsönzés sikeressége érdekében egy teljesen újszerű, online toborzási eljárást dolgozott ki és alkalmaz.

A Robotica minden helyzetben rugalmasan és gyorsan alkalmazkodik a megváltozott gazdasági körülményekhez, partneri igényekhez. A pillanatnyi járványügyi helyzetben is azonnal reagáltunk és szerveztük át tevékenységeinket. Csapatunkban az összhangot és az egységet megtartva, töretlenül folytatjuk a munkát és biztosítjuk a minőséget partnereink számára.

A több éve online toborzással foglalkozó kollégáink fejlesztették ki azokat a módszereket és eszközöket, melyekkel a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb a munkaerő-felvétel, ami a jelentkezők első hívásával indul, közbeiktatva a különösen hatékony és gyors online videointerjúztatást, a folyamat végén pedig a munkavállaló beléptetésével zárul.

Évek eredményei bizonyítják, megálljuk a helyünket a fizikai munkaerő és a szellemi, felsővezetői munkaerő toborzásában egyaránt, legyen szó nagy mennyiségű jelentkező kezeléséről vagy egyéni keresésekről.

Tegye próbára a Roboticát, mert

Service

Munkaerő-kölcsönzés

A vállalatok gyakran változó munkaerő-igénye túlterheltséget és hatékonyságcsökkenést okoz. Célunk a gyors és hatékony munkaerő-felkutatás, kiválasztás, közvetítés, kölcsönzés költségtakarékos módszerekkel és versenyképes díjazással. Célunk, hogy a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek.

Munkaerő-közvetítés – Try & Pay

A Robotica a munkaerő-közvetítés területén jelentős eredményeket tud felmutatni. Részben több ezer fős adatbázisból dolgozunk, valamint friss kereséssel tudunk eleget tenni a legkülönfélébb megrendelői igényeknek. Célunk, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk a megfelelő munkaerőt. A keresés során egyaránt szem előtt tartjuk a megbízó és a munkavállaló igényeit.

Try&Hire – Próbáld ki és alkalmazd

Mit is jelent a Try & Hire? Ez a szolgáltatás a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés ötvözete. A partnerünknek munkáltatóként lehetősége nyílik arra, hogy mielőtt az új munkavállalót felvenné az állományába, a munkavégzés során vizsgálja meg az alkalmasságát.

Diákmunka közvetítés

A legtöbb vállalat működésében előfordul olyan időszak, amikor gyors megoldásokra van szüksége, esetenként nagy létszámú, projekt jellegű, rugalmasan és könnyen bevethető munkaerőre van igénye. Ilyen esetekben jelent kiemelkedően költséghatékony megoldást az Iskolaszövetkezettel való együttműködés.

  • robotica-hu
  • robotica-hu
  • robotica-hu
Apply

Contact Us

+36 20 628 4110

recruitment@tiszacipo.eu

1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14. 2.
em. 2C-198.
Hungary, European Union

Templates title